学习、分享、快乐
当前位置 >> 68楼bet体育在线投注官方知识资讯资格考试外语考试公共英语考试2017年PETS-3完型填空模拟题及参考答案

2017年PETS-3完型填空模拟题及参考答案

[03-01]   来源:http://www.mp3-ytb.com  公共英语考试   阅读:805

2017年PETS-3完型填空模拟题及参考答案,本站还有更多关于公共英语考试,公共英语考试试题,公共英语考试真题的文章。
正文:

  SECTIONⅡ Use of English
  ( 15 minutes )
  Direction:
  Read the following text. Choose the best word or phrase for each numbered blank and mark A, B, C or D on ANSWER SHEET 1.
  Text
  If the sun has enough __26___ to warm and light the whole earth, it must have enough power to do other things, __27____. Can we use the sun’s __28____ energy to supply electricity or other types of power usually perform? The answer is __29_____.
  For example, people have for many years been using the __30___ heat of the sun to cook by solar __31___ which have been built with several incurved __32___ reflecting the sun and focusing the heat on the cooking element. This __33____ can be used like a gas or electric stove; it is more expensive to make but it doesn’t need any __34__ and so costs __35___ to use. Another _36__ of using solar energy is in house heating.
  The _37____ of energy we use most is electricity, and every day more is _38____. But electricity has to be made too, and to make it huge quantities of fuel is required---oil, coal, gas and nowadays even uranium.
  The question which __39___ everyone today is; how long will these fuels _40__? Nobody knows it for sure, __41___ most experts think it will soon be difficult to obtain sufficient electricity from these sources. It is possible that the sun can make a(n) __42____ here, too.
  Solar power has already been used to produce _43__ heat. In Southern France a solar furnace has been built, _44___ temperatures reach more than 3,000 centigrade. This furnace is not only used for experiment __45___, but could be used to produce steam for a power station.

26. A. power B. time C. heat D. temperature 27. A. as well B. too C. besides D. either 28. A. little B. rich C. small D. useless 29. A. negative B. unknown C. no D. yes 30. A. heated B. shining C. producing D. reflected 31. A. cooks B. cookers C. bath D. persons 32. A. mirrors B. plates C. roofs D. walls 33. A. bathroom B. machine C. object D. equipment 34. A. money B. fuel C. material D. person 35. A. most B. much C. every D. nothing 36. A. possibility B. danger C. success D. chance 37. A. way B. sort C. kind D. form 38. A. worth B. brought C. needed D. expensive 39. A. worry B. worries C. worried D. is worried 40. A. stop B. produce C. work D. last 41. A. and B. so C. but D. though 42. A. contribution B. heat C. light D. energy 43. A. small B. tiny C. terrific D. little 44. A. which B. where C. when D. it 45. A. in the future B. for ever C. in the past D. at present
  26.A 27 B 28 B 29 D 30 D
  31 B 32 A 33 D 34 B 35 D
  36 A 37 D 38 C 39 B 40 D
  41 C 42 A 43 C 44 B 45 D


如果觉得2017年PETS-3完型填空模拟题及参考答案不错,可以推荐给好友哦。
Tag:模拟  填空   公共英语考试公共英语考试试题,公共英语考试真题资格考试 - 外语考试 - 公共英语考试